Τροχοβίλες Χατσόγλου - Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, χαρακτηριστικών, γραφικών και φωτογραφιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.trohovilla.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.  Συνεπώς οποιαδήποτε παραβίαση ή χρήση του χωρίς την άδεια του προσώπου που είναι κάτοχος των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου, κρίνεται ως παράνομη και υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν στην επιχείρηση, επίσης προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

Άδεια Χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδεια της επιχείρησης. Συνεπώς απαγορεύεται να αποτελέσουν εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθούν», μεταδοθούν ή διανεμηθούν με οποιονδήποτε τρόπο. Προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης Διαδικτύου

Η επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο να χαρακτηρίζονται από επιστημονική ακρίβεια, σαφήνεια και ορθότητα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο εξοπλισμός που αναφέρονται είναι μόνο ενδεικτικά και δύναται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Η επιχείρηση δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα είναι προσβάσιμες οποιαδήποτε στιγμή. Πλήρως ανανεωμένα στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό μπορείτε να λάβετε με επίσκεψη σας στον εκθεσιακό χώρο της επιχείρισης.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής περιεχομένου, προδιαγραφών, εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών, υπηρεσιών καθώς και των όρων χρήσης-προσωπικά δεδομένα, χωρίς προειδοποίηση ή αναγγελία, με την απλή ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού τόπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Σε περιπτώσεις αναφοράς στις ιστοσελίδες άλλων (links), η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για τα περιεχόμενα και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται στις σελίδες με τις οποίες υπάρχει σύνδεση.

Για οποιαδήποτε αίτημα, ερώτηση ή απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
K: (+30) 6947 40 13 15, e-mail: info@trohovilla.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα