Τροχοβίλες Χατσόγλου - Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΧΟΒΙΛΩΝ/ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ η οποία έχει έδρα στην περιοχή της Κινέτας, 54ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου.

Τα δικαιώματα όλων των πληροφοριών(εικόνες, κείμενα, γραφικά) που είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα www.trohovilla.gr, ανήκουν στην επιχείρηση ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο Δικτυακό τόπο www.trohovilla.gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική(μη εμπορική) χρήση.

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιέχει εικόνες, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των οποίων ανήκουν σε τρίτους. Οι εικόνες όλων των κατηγοριών που αναφέρονται σε Τροχοβίλες Καινούργιες μάρκας O’HARA & IRM ανήκουν στην αποκλειστική ιδιοκτησία της αντίστοιχης εταιρίας O’HARA & IRM. Απαγορεύεται ρητώς η αναδιανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας της παρούσας ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο μέσο χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της επιχείρησης ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ η οποία αποτελεί Αποκλειστική Αντιπροσωπεία της μάρκας O'HARA στην Ελλάδα.

Ρήτρα μη ευθύνης
Η επιχείρηση ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ φροντίζει για τη σύνταξη των περιεχομένων των σελίδων του δικτυακού τόπου www.trohovilla.gr και για την ανανέωσή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ενημέρωση των δυνητικών αγοραστών. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο εξοπλισμός που αναφέρονται είναι μόνο ενδεικτικά και δύναται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Η επιχείρηση ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ θα προσπαθήσει προκειμένου οι πληροφορίες που παρέχονται στον Δικτυακό τόπο να είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προδιαγραφών, εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση ή αναγγελία.  Η επιχείρηση ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα είναι προσβάσιμες οποιαδήποτε στιγμή. Πλήρως ανανεωμένα στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τους εξοπλισμούς μπορείτε να λάβετε με την επίσκεψη του εκθεσιακού χώρου.

Σε περιπτώσεις αναφοράς στις ιστοσελίδες άλλων (links), η επιχείρηση ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για τα περιεχόμενα και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται στις σελίδες με τις οποίες υπάρχει σύνδεση.

Για οποιαδήποτε αίτημα, ερώτηση ή απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
K: (+30) 6947 40 13 15, e-mail: info@trohovilla.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα