Τροχοβίλες Γαλλίας O'HARA - Χατσόγλου

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στις Εισαγωγές Καινούργιων & Ελαφρώς Μεταχειρισμένων Τροχοβιλών από Ευρωπαϊκές χώρες & αποτελεί Αποκλειστική Αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας O’Hara στην Ελλάδα. Η O’Hara, μάρκα ομίλου Beneteau, κατέχει την 1η θέση στο χώρο των Τροχοβιλών Πανευρωπαϊκά τόσο για την κατασκευή(κατέχει από το 2004 Πιστοποίηση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης NF EN ISO 14001) όσο & για το νεανικό σχεδιασμό των προϊόντων της.

Όραμα & φιλοσοφία της επιχείρησης μας είναι η προώθηση Ποιοτικών & Οικολογικών Τροχοβιλών Υψηλών Προδιαγραφών καθώς επίσης & η παροχή υπηρεσιών με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και πάνω απ' όλα με σεβασμό & εκτίμηση στον πελάτη! Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας, σας προσφέρουμε Άμεσες & Οικονομικές λύσεις έτοιμης κατοικίας σε ασύγκριτες τιμές, διαθέτοντας παράλληλα την τεχνογνωσία & το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για την πλήρη υποστήριξη & εξυπηρέτηση σας, πριν & μετά την πώληση!

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τιμές σε Τροχοβίλες Καινούριες ή Ελαφρώς Μεταχειρισμένες, καλέστε στο 210 55 74 444 ή επισκεφτείτε τις εκθέσεις μας! Αποκτήστε την κατοικία των ονείρων σας εύκολα, γρήγορα, οικονομικά..

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα